Waterdrinker Green Trade Center

Het Waterdrinker Green Trade Center is met in totaal 25.000 m² aan planten, bloemen, potten en accessoires het grootste groen gerelateerde inkoopcentrum van Europa. Het uitgebreide assortiment van meer dan 9.000 verschillende soorten kamer- en tuinplanten, boomkwekerij artikelen, aangevuld met onderscheidende bloemen en toonaangevende merken potten en accessoires, geeft klanten de mogelijkheid om alle benodigdheden in één keer op één plek te kopen en op één centrale plek af te rekenen.

GESLAAGDE 'EXOTIC CHRISTMAS' MEET & GREET IN GTC

Green Trade Center
29 / November / 2018

Exotische bloemen, prachtige kerstarrangementen, interessante discussies en een hoop belangstellenden: het bleken dé ingredienten voor een geslaagde eerste editie van de 'Exotic Christmas' Meet & Greet afgelopen woensdag 28 november.

Lees meer

ONTMOET EXOTISCHE BLOEMENKWEKERS TIJDENS DE CHRISTMAS MEET & GREET

Green Trade Center
22 / November / 2018

We nodigen je graag uit voor de Meet & Greet 'Exotic Christmas' op woensdag 28 november. Een kleurrijke dag waar alles draait om inspiratie en informatie rondom de exotische bloemen: anthurium, cymbidium, gloriosa, vanda en strelitzia.

Lees meer

BOTANICAL FREAK SHOW FOR PLANT FREAKS AND FLORAL NERDS

Green Trade Center
02 / November / 2018

Van zondag 4 tot en met vrijdag 9 november kunnen plant freaks en floral nerds hun hart ophalen tijdens de GTC Days! In samenwerking met The Wunderkammer brengt ons team de meest opmerkelijke freaky vondsten uit het oerwoud samen in de Botanical Freak Show.

Lees meer

KOM NAAR DE GTC DAYS TUINCENTRUM DAG OP 07 NOVEMBER

Green Trade Center
18 / October / 2018

Tijdens de Waterdrinker GTC Days van 04- 09 november, wordt op woensdag 07 november een dag speciaal voor tuincentra georganiseerd. Dit doen wij in samenwerking met Bloemenbureau Holland (BBH), Royal FloraHolland (RFH) en Tuinbranche Nederland (NL). Ben jij er ook bij?

Lees meer

KOM NAAR DE GTC DAYS BLOEMISTENDAG OP 07 NOVEMBER

Green Trade Center
18 / October / 2018

Tijdens de Waterdrinker GTC Days van 04- 09 november, wordt op woensdag 07 november een dag speciaal voor jou als bloemist georganiseerd. Dit doen wij in samenwerking met VBW, Bloemenbureau Holland (BBH) en Royal FloraHolland (RFH). Ben jij er ook bij?

Lees meer

WATERDRINKER GTC DAYS: YOU'RE INVITED!

Green Trade Center
17 / October / 2018

Ga op Green Safari in ons Waterdrinker Green Trade Center en ontdek de meest bijzondere bloemen en planten!

Lees meer

WATERDRINKER ORGANISEERT GTC DAYS IN GREEN TRADE CENTER

Green Trade Center
17 / September / 2018

Van zondag 4 tot en met vrijdag 9 november, voorafgaand en tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair, organiseert Waterdrinker Aalsmeer in samenwerking met Royal FloraHolland, BBH en VBW de GTC Days in het Green Trade Center (GTC). Een week lang staat het GTC in het teken van speciale activiteiten, lezingen van experts en creatieve presentaties en dat tussen de meest bijzondere bloemen en planten, die gelijk kunnen worden ingekocht.

Lees meer

OKTOBER = AIR SO PURE MAAND

Green Trade Center
10 / September / 2018

Zondag 16 en maandag 17 september staat het Waterdrinker Green Trade Center volledig in het teken van de Oktober Air So Pure maand! Tijdens deze speciale kick-off vinden er diverse leuke activiteiten plaats; laat je inspireren door groenstylist en trendwachter Romeo Sommers, informeren door het Longfonds of een van de vele Meet & Greets!

Lees meer

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN 28-09

Green Trade Center
10 / September / 2018

Vrijdag 28 september is het Waterdrinker Green Trade Center open tot 12.00 uur in verband met balansen!

Lees meer

MAAK KENNIS MET DE NIEUWE CAMBRIA SOORTEN

Green Trade Center
20 / August / 2018

De Barrocco® Red en Renaissance® Coral zijn beide vernoemd naar schilderstijlen: deze Cambria’s zijn namelijk ware kunstwerken! 

Lees meer

TRENDS & CONCEPTS

Green Trade Center
06 / August / 2018

Bekijk hier de mooiste green essentials voor een najaar in stijl. Uiteraard is alles verkrijgbaar in het Waterdrinker Green Trade Center!

Lees meer

HEBE: TUINPLANT VAN DE MAAND AUGUSTUS

Green Trade Center
01 / August / 2018

De Hebe is de ideale plant om tuin en terras in de nazomer een oppepper mee te geven.

Lees meer

DIJK NATURAL COLLECTIONS BREIDT UIT IN HET GTC

Green Trade Center
26 / July / 2018

We hebben goed nieuws! De innovatieve, verrassende en natuurlijke decoratie- en sfeerproducten van Dijk Natural Collections zijn vanaf heden nog beter vertegenwoordigd in het Waterdrinker Green Trade Center. 

Lees meer

TUIN VAN DE KWEKER KLEURT GROEN

Green Trade Center
20 / July / 2018

Binnen in het huis van de kweker is het al een groene oase, maar nu staat ook de tuin van het Waterdrinker Green Trade Center er helemaal groen bij!

Lees meer

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN PER 1 JULI

Green Trade Center
20 / June / 2018

Nu het eerste piekseizoen van het Waterdrinker Green Trade Center achter de rug is gaan we weer terug naar onze reguliere openingstijden.

Lees meer

NK BLOEMSIERKUNST IN HET GTC

Green Trade Center
20 / June / 2018

Op 26 juni vinden in het Waterdrinker Green Trade Center bij het Green Café de voorrondes van het NK Bloemsierkunst van de VBW plaats. 

Lees meer

GREEN CAFE: VANAF 1 JUNI GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN

Green Trade Center
31 / May / 2018

Vanaf 1 juni gelden er nieuwe openingstijden voor het Green Café. Bekijk ze hier!

Lees meer

PLATYCODON ASTRA IN DE SPOTLIGHTS GEZET DOOR ROB VERLINDEN

Green Trade Center
23 / May / 2018

De bijzondere potplant Platycodon Astra wordt in de spotlights gezet in het tv programma Robs Grote Tuinverbouwing. De opnames hiervoor vonden dinsdag 22 mei plaats bij het Sakata/kwekerij Valstar ‘Inspiration House’ in het GTC.

Lees meer

AAFJE NIJMAN ADVISEERT GTC ALS DECOR VOOR NIEUW NTR PROGRAMMA

Green Trade Center
16 / May / 2018

Dinsdag 15 mei werden in het Waterdrinker Green Trade Center (GTC) opnames gemaakt voor een aflevering van een nieuw programma van de NTR, ‘Voor de Vorm’. Een programma over vormgeving en alledaags design met deze keer in de schijnwerpers: de kamerplant!

Lees meer

DEZE WEEK BIJ DE TASPO EN G&V: WATERDRINKER SPEZIAL!

Green Trade Center
30 / April / 2018

Deze week is er extra aandacht in Duitsland voor het GTC: met de vakbladen Taspo en G&V wordt een heuse ‘Waterdrinker Spezial’ meegestuurd! Dit 16 pagina’s tellende magazine vertelt álles wat u over het GTC moet weten. 

Lees meer

WATERDRINKER FACILITEERT BIJEENKOMST COLOMBIAANSE MINISTER VAN LANDBOUW EN NEDERLANDSE BEDRIJVEN

Green Trade Center
26 / April / 2018

Op uitnodiging van het IDH, The Sustainable Trade Initiative, een instantie die internationale overheden, bedrijven en financiers samenbrengt om gezamenlijk duurzame economische groei in tropische regenwoudlanden te bewerkstelligen, faciliteerde Waterdrinker op woensdag 25 april een internationale bijeenkomst met de Colombiaanse minister van Landbouw, Juan Guillermo Zuluaga, en gerenommeerde Nederlandse bedrijven. 

Lees meer

DRUKTE IN HET GTC: HET SEIZOEN IS GEOPEND!

Green Trade Center
16 / April / 2018

Het mooie weer liet even op zich wachten, maar nu het kwik weer oploopt vliegt de handel de deur uit! Het Waterdrinker Green Trade Center is zeven dagen per week geopend, klik hier voor de actuele openingstijden.

Lees meer

DUITS BEZOEK IN HET WATERDRINKER GREEN TRADE CENTER

Green Trade Center
21 / March / 2018

Afgelopen week brachten studenten van de Staatlichen Fachschule für Blumenkunst Weihenstephan - bloemisten volgen hier een tweejarige technische masteropleiding - een bezoek aan het GTC. 

Lees meer

OFFICIËLE SLEUTELOVERDRACHT GTC LAB

Green Trade Center
16 / March / 2018

Gisteren heeft Robert Kuijf van Anthura de sleutel van het GTC LAB officieel in ontvangst mogen nemen! Het GTC LAB is dé plek in het Waterdrinker Green Trade Center waar veredelaars en kwekers hun laatste groene ontwikkelingen kunnen tonen. 

Lees meer

VOLOP INSPIRATIE IN HET ‘HUIS VAN DE KWEKER’

Green Trade Center
28 / February / 2018

Heeft u een bezoek aan het GTC op de planning? In het ‘Huis van de Kweker’ staan witte huisjes waarin verrassende presentaties gemaakt zijn met de planten van onze kwekers en accessoires van onze leveranciers.

Lees meer

WATERDRINKER GREEN TRADE CENTER IN DE MEDIA

Green Trade Center
28 / February / 2018

Inmiddels zijn de deuren van het GTC een volle week geopend. We ontvangen dagelijks positieve reacties van onder meer bloemisten, tuincentra en concept stores uit heel Europa.

Lees meer

HET “HUIS VAN DE KWEKER” OPENT OP 18 FEBRUARI 2018!

Green Trade Center
12 / February / 2018

Afgelopen week was het zover: directeur Bob Moria van Waterdrinker Aalsmeer ontving tijdens een officiële overdracht de sleutel van het Waterdrinker Green Trade Center (GTC) uit handen van Boele & van Eesteren namens projectontwikkelaar Kondor Wessels Projecten. 

 

Lees meer

WATERDRINKER GREEN TRADE CENTER: PRAKTISCHE INFORMATIE

Green Trade Center
05 / February / 2018

Nog even en dan is het zover: op 18 februari aanstaande opent het Waterdrinker Green Trade Center zijn deuren. Alle praktische informatie over de gang van zaken in het GTC hebben we gebundeld in een overzichtelijk boekje, dat hier te vinden is. 

Lees meer

ACTIVITEITEN TIJDENS DE OPENINGSWEEK

Green Trade Center
04 / February / 2018

Laat u tijdens de openingsweek van 18 - 25 februari inspireren door de inrichting, prachtige producten en sfeer van het GTC! 

Lees meer

POTTEN, ACCESSOIRES EN BLOEMISTERIJ ARTIKELEN IN HET GTC

Green Trade Center
24 / January / 2018

In het Waterdrinker Green Trade Center zijn naast planten en bloemen ook kwalitatieve producten van toonaangevende merken als Dillewijn Zwapak, Elho, Dijk Natural Collection, Pottery Pots, Duif International en Vase the World te vinden.

Lees meer

WATERDRINKER GREEN TRADE CENTER: HET ASSORTIMENT

Green Trade Center
10 / January / 2018

Naast het bestaande assortiment van ongeveer 9.000 verschillende soorten kamer- en tuinplanten en boomkwekerij artikelen, zijn er veel nieuwe planten te vinden. Er staan 300 (!) karren met orchideeën klaar en ook het boomkwekerij-aanbod wordt verder uitgebreid.

Lees meer

GRAND OPENING 18 FEBRUARI

Green Trade Center
18 / December / 2017

Op 18 februari opent het Waterdrinker Green Trade Center (WGTC) officieel zijn deuren. Verwacht een totaalassortiment onder één dak: 10.000m² kamerplanten, 4.000m² tuinplanten en boomkwekerij artikelen, 3.500m² accessoires en 2.500m² bloemen. Tot die tijd wordt er nog even heel hard gewerkt zoals je kunt zien op de foto's. We houden je de komende weken op de hoogte!

Lees meer

VERRAS JE KLANTEN IN HET WGTC

Green Trade Center
20 / November / 2017

Wil je een inspirerende workshop voor je klanten organiseren, maar heb je niet de ruimte? Wij kunnen in het WGTC EXPO HOUSE je workshop of presentatie faciliteren en zelfs organiseren.

 

Lees meer

PODIUM VOOR NIEUWKOMERS

Green Trade Center
13 / October / 2017

Een van de highlights binnen het Waterdrinker Green Trade Center (WGTC) is de DESIGN BOX. De DESIGN BOX biedt jonge designers een podium: een plek waar zij hun vernieuwende blik op het gebied van planten kunnen presenteren. 

Lees meer

INSPIRATION HOUSE

Green Trade Center
29 / September / 2017

Ben jij altijd op zoek naar inspiratie tijdens het shoppen? Dan biedt het INSPIRATION HOUSE uitkomst! 

Lees meer

NEW: LAB

Green Trade Center
18 / September / 2017

Een van de highlights binnen het Waterdrinker Green Trade Center (WGTC) is absoluut het LAB! Het LAB wordt dé plek waar veredelaars en kwekers hun laatste groene ontwikkelingen kunnen tonen.

Lees meer

HUIS VAN DE KWEKER

Green Trade Center
28 / August / 2017

Begin 2018 openen de deuren van het Green Trade Center in Aalsmeer. Het Green Trade Center, ook wel het ‘Huis van de Kweker’ genoemd, wordt het grootste inkoopcentrum en de ontmoetingsplek voor professionals uit heel Europa waar beleving en kennis kunnen worden gedeeld. 

Lees meer

WAT GEBEURT ER OP DE BOUWPLAATS?

Green Trade Center
26 / June / 2017

Met het leggen van de eerste funderingspaal nog vers in ons geheugen, krijgt het Waterdrinker Green Trade Center inmiddels steeds meer vorm! We houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer

KOMST VAN EEN NIEUW HANDELSCENTRUM IN AALSMEER OFFICIEEL GEVIERD!

Green Trade Center
09 / March / 2017

Een uitnodigende, toonaangevende en vooral inspirerende plek, waar zowel wederverkopers (bloemisten, tuincentra, concept stores, groothandels, hoveniers en webshops) als leveranciers van bloemen, planten en accessoires elkaar kunnen ontmoeten. Maar vooral een centrum waar alles te vinden is om de consument te verleiden méér bloemen en planten te kopen. Om zo een gezonde en gelukkige leefomgeving te creëren. Dat is het uitgangspunt waaruit het Waterdrinker Green Trade Center is ontstaan. 

Lees meer

 

 

© Waterdrinker 2018 - Website door SMIT. Digitaal vakmanschap

Ornithogalum 'Milky way' XXL Bloem

Kamerplanten
Vanaf € 22,50

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vel lectus eu nulla lobortis finibus.

Vestibulum auctor leo ac risus scelerisque commodo. Curabitur in gravida sapien, non mollis ante.

Bekijk in webshop

Euphorbia stenoclada


Bekijk in webshop

Sansevieria zeylanica


Bekijk in webshop

Lymania


Bekijk in webshop

Ceropegia


Bekijk in webshop

Epiphylum angular


Bekijk in webshop

Rhipsalis ramuloses


Bekijk in webshop

Tillandsia 'Samantha'


Bekijk in webshop