Waterdrinker Green Trade Center

Het Waterdrinker Green Trade Center is met in totaal 25.000 m² aan planten, bloemen, potten en accessoires het grootste groen gerelateerde inkoopcentrum van Europa. Het uitgebreide assortiment van meer dan 9.000 verschillende soorten kamer- en tuinplanten, boomkwekerij artikelen, aangevuld met onderscheidende bloemen en toonaangevende merken potten en accessoires, geeft klanten de mogelijkheid om alle benodigdheden in één keer op één plek te kopen en op één centrale plek af te rekenen.

WATERDRINKER GREEN TRADE CENTER: HET ASSORTIMENT

Green Trade Center
10 / januari / 2018

Naast het bestaande assortiment van ongeveer 9.000 verschillende soorten kamer- en tuinplanten en boomkwekerij artikelen, zijn er veel nieuwe planten te vinden. 

Lees meer

GRAND OPENING 18 FEBRUARI

Green Trade Center
18 / december / 2017

Op 18 februari opent het Waterdrinker Green Trade Center (WGTC) officieel zijn deuren. Verwacht een totaalassortiment onder één dak: 10.000m² kamerplanten, 4.000m² tuinplanten en boomkwekerij artikelen, 3.500m² accessoires en 2.500m² bloemen. Tot die tijd wordt er nog even heel hard gewerkt zoals je kunt zien op de foto's. We houden je de komende weken op de hoogte!

Lees meer

VERRAS JE KLANTEN IN HET WGTC

Green Trade Center
20 / november / 2017

Wil je een inspirerende workshop voor je klanten organiseren, maar heb je niet de ruimte? Wij kunnen in het WGTC EXPO HOUSE je workshop of presentatie faciliteren en zelfs organiseren.

 

Lees meer

PODIUM VOOR NIEUWKOMERS

Green Trade Center
13 / oktober / 2017

Een van de highlights binnen het Waterdrinker Green Trade Center (WGTC) is de DESIGN BOX. De DESIGN BOX biedt jonge designers een podium: een plek waar zij hun vernieuwende blik op het gebied van planten kunnen presenteren. 

Lees meer

INSPIRATION HOUSE

Green Trade Center
29 / september / 2017

Ben jij altijd op zoek naar inspiratie tijdens het shoppen? Dan biedt het INSPIRATION HOUSE uitkomst! 

Lees meer

NEW: LAB

Green Trade Center
18 / september / 2017

Een van de highlights binnen het Waterdrinker Green Trade Center (WGTC) is absoluut het LAB! Het LAB wordt dé plek waar veredelaars en kwekers hun laatste groene ontwikkelingen kunnen tonen.

Lees meer

HUIS VAN DE KWEKER

Green Trade Center
28 / augustus / 2017

Begin 2018 openen de deuren van het Green Trade Center in Aalsmeer. Het Green Trade Center, ook wel het ‘Huis van de Kweker’ genoemd, wordt het grootste inkoopcentrum en de ontmoetingsplek voor professionals uit heel Europa waar beleving en kennis kunnen worden gedeeld. 

Lees meer

WAT GEBEURT ER OP DE BOUWPLAATS?

Green Trade Center
26 / juni / 2017

Met het leggen van de eerste funderingspaal nog vers in ons geheugen, krijgt het Waterdrinker Green Trade Center inmiddels steeds meer vorm! We houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer

KOMST VAN EEN NIEUW HANDELSCENTRUM IN AALSMEER OFFICIEEL GEVIERD!

Green Trade Center
09 / maart / 2017

Een uitnodigende, toonaangevende en vooral inspirerende plek, waar zowel wederverkopers (bloemisten, tuincentra, concept stores, groothandels, hoveniers en webshops) als leveranciers van bloemen, planten en accessoires elkaar kunnen ontmoeten. Maar vooral een centrum waar alles te vinden is om de consument te verleiden méér bloemen en planten te kopen. Om zo een gezonde en gelukkige leefomgeving te creëren. Dat is het uitgangspunt waaruit het Waterdrinker Green Trade Center is ontstaan. 

Lees meer

 

 

© Waterdrinker 2018 - Website door Pieter Smit Media

Ornithogalum 'Milky way' XXL Bloem

Kamerplanten
Vanaf € 22,50

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vel lectus eu nulla lobortis finibus.

Vestibulum auctor leo ac risus scelerisque commodo. Curabitur in gravida sapien, non mollis ante.

Bekijk in webshop

Euphorbia stenoclada


Bekijk in webshop

Sansevieria zeylanica


Bekijk in webshop

Lymania


Bekijk in webshop

Ceropegia


Bekijk in webshop

Epiphylum angular


Bekijk in webshop

Rhipsalis ramuloses


Bekijk in webshop

Tillandsia 'Samantha'


Bekijk in webshop