Cookies helpen ons om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Lees hier meer over onze cookies.

Wat planten je vertellen

Als de natuur kon praten zou het ons iets zeggen als; ‘Hey jij daar! Slow down, ga zitten, neem een slokje water en verwonder je. Het hoeft allemaal niet zo perfect, alles gaat vanzelf weer groeien & bloeien.’ Dat leek ons een mooi uitgangspunt voor de eerste trend van 2023 die helemaal in het teken staat van een rustige start van het jaar. 

De balans opmaken, terug naar de basis, luisteren naar wat het universum je te zeggen heeft en bedenken wat er nu echt toe doet. Planten helpen je daarbij, want planten vertellen je net als de sterren en de maan meer dan je denkt. Een tikje spiritueel, maar zeker niet te zweverig. Bij deze trend horen planten, bloemen en accessoires met organische vormen en vergrijsde pasteltinten. Ze zijn ruw en ongepolijst. De Curio Mount Everest, de Kalanchoe Beharensis, de Alocasia Silver Dragon en de Sanseveria Moonshine zijn hier perfecte voorbeelden van. Ze zorgen voor rust en een ontspannen sfeer.

Meer inspiratie opdoen? Bekijk de foto’s hieronder. Onderaan de blog hebben we al wat planten en accessoires voor je verzameld!