Groothandel en showroom voor de vakhandel

Een zeer belangrijke klantgroep voor Waterdrinker is de gespecialiseerde vakhandel, voor wie onze groothandel een onmisbaar inkoopkanaal is.

Waterdrinker was 40 jaar geleden de grondlegger van het Cash en Carry principe. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een inkoopcentrum van 12.000m² in Aalsmeer. Nergens in Europa vindt u zo’n groot assortiment  vers van de kweker: meer dan 9.000 soorten kamer- en tuinplanten, waaronder 300 soorten orchideeën.  Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie potten, hardware producten en overige bloemisterijartikelen.

Hans Scholten
Manager Cash en Carry

'Uw tevreden klanten zijn ons verkoopsucces! Onze Cash en Carry is niet alleen een inkoopcentrum, maar het is het ook een plek om inspiratie op te doen.'

Als ketenplatform hechten we veel waarde aan innovatie en nieuwe samenwerkingsverbanden. De Cash en Carry is niet alleen een inkoopcentrum, maar ook een showroom met exclusieve producten, inspiratievolle presentaties, interessante Meet & Greets met leveranciers en diverse shop-in-shops. Kortom, een gezamenlijke wereld van planten waar de hele keten samenkomt, kennis deelt en inspiratie opdoet! Dankzij de ruime openingstijden, waaronder de wekelijkse koopzondagen en maar liefst twee koopavonden per week (op maandag en dinsdag), zijn wij vanuit elke regio prima aan te rijden buiten de files om!

Snel en gemakkelijk inkopen doen in de Cash en Carry? Dit filmpje legt u precies uit hoe het werkt! 

Onze Cash en Carry is onderdeel van groothandelscentrum Cultra Aalsmeer, waar zich naast Waterdrinker ook een aantal andere groothandels bevindt. Zo vindt u hier bloemen groothandelaren Dobbe Flowers en Weerman. Maar ook Basic & Trends, een groothandel met bloemisterij artikelen en Dillewijn Zwapak, die zich toelegt op verpakkingsmaterialen. U kunt u in Aalsmeer dus voor al uw bloemisterijbenodigdheden terecht. En dat allemaal onder één dak!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

  

© Waterdrinker 2018 - Website door Pieter Smit Media

Ornithogalum 'Milky way' XXL Bloem

Kamerplanten
Vanaf € 22,50

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vel lectus eu nulla lobortis finibus.

Vestibulum auctor leo ac risus scelerisque commodo. Curabitur in gravida sapien, non mollis ante.

Bekijk in webshop

Euphorbia stenoclada


Bekijk in webshop

Sansevieria zeylanica


Bekijk in webshop

Lymania


Bekijk in webshop

Ceropegia


Bekijk in webshop

Epiphylum angular


Bekijk in webshop

Rhipsalis ramuloses


Bekijk in webshop

Tillandsia 'Samantha'


Bekijk in webshop