Handelsplatform voor bloemen en planten

Waterdrinker is een van de grootste spelers op de internationale sierteeltmarkt als groothandel en toonaangevend in bloemen- en plantenexport. Als handelsplatform bedient Waterdrinker verschillende klantgroepen, waaronder groothandels, tuincentra en retailers uit heel Europa. De kracht van Waterdrinker zit in het complete en brede assortiment van bloemen, kamer- en tuinplanten, potten en hardware. Wij streven ernaar u continu te verrassen met noviteiten, inspiratie en een onderscheidend assortiment van goede kwaliteit maar zeker ook met scherpe prijzen. Daarnaast hebben wij een goed netwerk van kwekers en veredelaars die regelmatig exclusief voor ons producten cultiveren en veredelen. Ook goed om te weten: naast planten, zijn we sinds een aantal jaar ook actief in de bloemenexport.

Roland IJzer
Manager Sales

'Als verbindende schakel in de keten, geloven wij dat samenwerking de sleutel tot uw èn ons succes is!'

Het heeft onze prioriteit om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Category management gaat namelijk verder dan het leveren van de juiste bloemen en planten. Onze toegewijde business units leveren dienstverlening en concepten op maat. Denk aan marketingondersteuning, winkelschapplanning, assortiment selectie, marktintroductie noviteiten, kennisoverdracht en trainingen. Hierdoor worden in alle segmenten steeds meer klanten aangetrokken die bewust voor Waterdrinker als leverancier kiezen. 

 

John Buskermolen
Manager Sales

'Wij willen onze klanten op zoveel mogelijk vlakken verrassen en ontzorgen.'


De beleveniseconomie wordt steeds belangrijker, daarom bieden wij extra service op het gebied van kennis en inspiratie. Zo kunnen wij u een compleet marketing pakket leveren. Dit varieert van het ontwerpen van banieren, tot het organiseren van een joint promotion met een van onze leveranciers  of zelfs een complete restyling van uw bedrijf.

Bent u benieuwd naar de toegevoegde waarde die wij u kunnen bieden? Neem dan contact op met ons sales team.

© Waterdrinker 2018 - Website door SMIT. Digitaal vakmanschap

Ornithogalum 'Milky way' XXL Bloem

Kamerplanten
Vanaf € 22,50

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vel lectus eu nulla lobortis finibus.

Vestibulum auctor leo ac risus scelerisque commodo. Curabitur in gravida sapien, non mollis ante.

Bekijk in webshop

Euphorbia stenoclada


Bekijk in webshop

Sansevieria zeylanica


Bekijk in webshop

Lymania


Bekijk in webshop

Ceropegia


Bekijk in webshop

Epiphylum angular


Bekijk in webshop

Rhipsalis ramuloses


Bekijk in webshop

Tillandsia 'Samantha'


Bekijk in webshop