De plek waar handel en leverancier samenkomen

Een breed en onderscheidend assortiment kan alleen worden aangeboden in nauwe samenwerking met leveranciers. Ons kwekersplatform – het fysieke totale assortiment – is onlosmakelijk verbonden met én de succesfactor van Waterdrinker. Leveranciers worden meer en meer partners van Waterdrinker, die wij ondersteunen bij de verkoop van hun product maar ook bij het versterken van merk en positionering van het product verder in de keten.

Onze gespecialiseerde inkopers onderhouden het contact met kwekers, veredelaars en hardware leveranciers. Zo kunnen we helpen met het vermarkten van nieuwe producten, maar ook om een teveel van een bepaalde plant ‘weg te zetten’ tegen een scherpe actieprijs. Voor elk product hebben we wel een afzetkanaal. Niet alleen fysiek in het Green Trade Center maar ook via de live webshop, persoonlijke en conceptmatige verkoop, bemiddeling en E-Trade koppelingen.

Peter Straathof
Manager inkoop

'Waterdrinker is een marktplaats waar kweker en handel samenkomen.'

 

Wanneer wij een partnership aangaan maken wij duidelijke afspraken, zodat beide partijen weten waar zij aan toe zijn en wat de verwachtingen zijn. Zo werken met een zogenaamd spoorboekje en nauwe aanlevertijden. Dit is noodzakelijk om just-in-time te kunnen leveren aan onze klanten. In een persoonlijk gesprek zullen wij hier duidelijke afspraken over maken.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

© Waterdrinker 2018 - Website door SMIT. Digitaal vakmanschap

Ornithogalum 'Milky way' XXL Bloem

Kamerplanten
Vanaf € 22,50

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vel lectus eu nulla lobortis finibus.

Vestibulum auctor leo ac risus scelerisque commodo. Curabitur in gravida sapien, non mollis ante.

Bekijk in webshop

Euphorbia stenoclada


Bekijk in webshop

Sansevieria zeylanica


Bekijk in webshop

Lymania


Bekijk in webshop

Ceropegia


Bekijk in webshop

Epiphylum angular


Bekijk in webshop

Rhipsalis ramuloses


Bekijk in webshop

Tillandsia 'Samantha'


Bekijk in webshop