Waterdrinker Green Trade Center

WAT GEBEURT ER OP DE BOUWPLAATS?

Green Trade Center
26 / June / 2017 WAT GEBEURT ER OP DE BOUWPLAATS?

Met het leggen van de eerste funderingspaal nog vers in ons geheugen, krijgt het Waterdrinker Green Trade Center inmiddels steeds meer vorm! We houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Op dit moment wordt er op het bouwterrein hard gewerkt aan de constructie van de kas (foto 1 & 2). Deze kas gaat straks plaats bieden aan alle kamer- en tuinplanten en is zo ontworpen dat niet alleen alle planten, maar ook bezoekers en personeel kunnen genieten van een optimaal leefklimaat. Het donkere staal dat is gebruikt voor de constructie is niet alleen vernieuwend, maar geeft de kas gelijk een ambachtelijke en stoere uitstraling. En dat niet alleen, de kas versterkt ook het ‘kopen bij de bron’ gevoel!

Langs de weg staat al enige tijd een opvallende betonnen bak (foto 3). Deze enorme bak is speciaal gebouwd voor de sprinklertank die hoort bij de brandblusinstallatie. Leuk om te weten: de tank zal worden gevuld met maar liefst 630.000 liter water!

Nu de contouren van het Waterdrinker GTC steeds beter zichtbaar worden, is ook te zien dat de diverse ruimtes in hoogte verschillen (foto 4). Zo is de parkeergarage 4 meter hoog, de entree 8 meter en de kas 13 meter. Hiervoor is bewust gekozen: de hoogteverschillen zorgen voor een speels effect en geven iedere ruimte een uniek karakter.

Volgende maand vertellen we u meer over de entree; de plek in het Waterdrinker GTC waar kennis en inspiratie samenkomen!

Terug

© Waterdrinker 2018 - Website door SMIT. Digitaal vakmanschap

Ornithogalum 'Milky way' XXL Bloem

Kamerplanten
Vanaf € 22,50

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vel lectus eu nulla lobortis finibus.

Vestibulum auctor leo ac risus scelerisque commodo. Curabitur in gravida sapien, non mollis ante.

Bekijk in webshop

Euphorbia stenoclada


Bekijk in webshop

Sansevieria zeylanica


Bekijk in webshop

Lymania


Bekijk in webshop

Ceropegia


Bekijk in webshop

Epiphylum angular


Bekijk in webshop

Rhipsalis ramuloses


Bekijk in webshop

Tillandsia 'Samantha'


Bekijk in webshop