Waterdrinker Green Trade Center

AAFJE NIJMAN ADVISEERT GTC ALS DECOR VOOR NIEUW NTR PROGRAMMA

Green Trade Center
16 / May / 2018 AAFJE NIJMAN ADVISEERT GTC ALS DECOR VOOR NIEUW NTR PROGRAMMA

Dinsdag 15 mei werden in het Waterdrinker Green Trade Center (GTC) opnames gemaakt voor een aflevering van een nieuw programma van de NTR, ‘Voor de Vorm’.  Dit zal gaan over vormgeving/alledaags design. Iedere aflevering wordt een ander object behandeld: wijnglas, bh, fiets, sneaker. Dit keer is het de beurt aan de kamerplant. Voor deze aflevering werd ook gefilmd bij de veiling, een kweker en in de Hortus in Leiden.

Trendwatching en design
Trendwatcher Aafje Nijman heeft het GTC met planten, bloemen, potten en volop inspiratie gekozen als achtergrond voor haar verhaal over trends op het gebied van kamerplanten. “Voor kamerplanten moet je bij Waterdrinker zijn”, vertelde zij het productieteam. En zo is Aafje op dinsdag 15 mei tussen de planten in het GTC geïnterviewd door topontwerpster Christien Meindertsma. Hier laat zij voorbeelden zien van de plant in het interieur om de trends goed te kunnen toelichten. Met een paar steekwoorden omschrijft Aafje het GTC als: “Ruim, veel inspiratiepunten, werelds en echt van nu. De entree (met Green Café) oogt vriendelijk en nodigt echt uit om te gaan zitten.”

Uitzending
Het programma ‘Voor de Vorm’ wordt gepresenteerd door Christien Meindertsma en zal vanaf 14 oktober iedere zondagavond (8 weken lang) op tv bij NPO 2 te zien zijn. De kamerplant komt in aflevering drie of vier aan bod.

Terug

© Waterdrinker 2018 - Website door SMIT. Digitaal vakmanschap

Ornithogalum 'Milky way' XXL Bloem

Kamerplanten
Vanaf € 22,50

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vel lectus eu nulla lobortis finibus.

Vestibulum auctor leo ac risus scelerisque commodo. Curabitur in gravida sapien, non mollis ante.

Bekijk in webshop

Euphorbia stenoclada


Bekijk in webshop

Sansevieria zeylanica


Bekijk in webshop

Lymania


Bekijk in webshop

Ceropegia


Bekijk in webshop

Epiphylum angular


Bekijk in webshop

Rhipsalis ramuloses


Bekijk in webshop

Tillandsia 'Samantha'


Bekijk in webshop