Waterdrinker Green Trade Center

OKTOBER = AIR SO PURE MAAND

Green Trade Center
10 / September / 2018 OKTOBER = AIR SO PURE MAAND

Kick Off
In oktober wordt in diverse media, waaronder het tv-programma De Grote Tuinverbouwing, volop aandacht besteed aan wat (Air So Pure) planten voor ons doen. Planten leveren namelijk een belangrijke bijdrage aan een gezonde leefomgeving (waaronder het zuiveren van de lucht). Op zondag 16 en maandag 17 september start de kick off van de Oktober-Air So Pure maand; de mogelijkheid om je te laten informeren en inspireren om zo in te spelen op mogelijke consumentenvragen.

Air So Pure activiteiten in het GTC
Op diverse plaatsen in het GTC wordt het gezonde effect van planten benadrukt. In het Expohouse (entreegebied) worden Meet & Greets verzorgd. In het LAB is meer te zien over de luchtzuiverende kwaliteiten van planten en tussen de planten zelf staat een inspirerende productpresentatie. 

  • Op zondagochtend 16 september (vanaf 09:00 uur) is groenstylist en trendwatcher Romeo Sommers in het GTC aanwezig om te vertellen over het belang van planten in huis. Air So Pure kwekers informeren bezoekers persoonlijk over specifieke planteigenschappen.
  • Op maandagochtend 17 september (vanaf 09:00 uur) benadrukt het Longfonds in het Expohouse het belang van een gezonde leefomgeving en vertellen Air So Pure kwekers over de link die hun planten hiermee hebben.
  • Op beide dagen is het inmiddels bekende ‘Air So Pure plantenmeisje’ aanwezig en deelt zij een leuk presentje uit.

Ook de komende weken zal er regelmatig een Air So Pure kweker aanwezig zijn voor een Meet & Greet in het GTC.

Longfonds
Net als bij de opening van het GTC in februari, is het Longfonds ook bij deze actie nauw betrokken. Planten en het Longfonds hebben een directe link met elkaar. Zo ademen we elke dag ruim 10.000 liter lucht in. Een ongezond (binnen)klimaat kan tot gezondheidsklachten leiden. Daarom is niet alleen regelmatig ventileren belangrijk voor een gezonde leefomgeving, maar ook planten in huis leveren hieraan een bijdrage. De opbrengst van de verkoop van de Air So Pure planten komt ten goede aan het Longfonds.

Terug

© Waterdrinker 2018 - Website door SMIT. Digitaal vakmanschap

Ornithogalum 'Milky way' XXL Bloem

Kamerplanten
Vanaf € 22,50

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vel lectus eu nulla lobortis finibus.

Vestibulum auctor leo ac risus scelerisque commodo. Curabitur in gravida sapien, non mollis ante.

Bekijk in webshop

Euphorbia stenoclada


Bekijk in webshop

Sansevieria zeylanica


Bekijk in webshop

Lymania


Bekijk in webshop

Ceropegia


Bekijk in webshop

Epiphylum angular


Bekijk in webshop

Rhipsalis ramuloses


Bekijk in webshop

Tillandsia 'Samantha'


Bekijk in webshop