Waterdrinker Green Trade Center

GESLAAGDE 'EXOTIC CHRISTMAS' MEET & GREET IN GTC

Green Trade Center
29 / November / 2018 GESLAAGDE 'EXOTIC CHRISTMAS' MEET & GREET IN GTC

Exotische bloemen, prachtige kerstarrangementen, interessante discussies en een hoop belangstellenden: het bleken dé ingredienten voor een geslaagde eerste editie van de 'Exotic Christmas' Meet & Greet afgelopen woensdag 28 november. De Meet & Greet trok veel bekijks van zowel inkopers als bloemisten, maar ook marketeers van de exportbedrijven haakten aan.

Initiatiefnemer Royal FloraHolland zocht de samenwerking met Stichting Promotie Anthurium, Dobbe Flowers en Waterdrinker om de juiste ketenpartners met elkaar te verbinden. Manon Poot, productmanager snijbloemen bij Royal FloraHolland: “De Meet & Greet is een mooie manier om de drie productgroepen snijorchidee, snijanthurium en exoten te koppelen. En meteen een mooi voorbeeld dat het gezamenlijk optrekken elkaar versterkt. Het was een geslaagde middag waarbij kwekers, handelaren en bloemisten daadwerkelijk met elkaar in gesprek gingen over het vak en wat ze voor elkaar kunnen betekenen”.

Na een korte introductie werden er een rondleiding gegeven door Patrick Dobbe van Dobbe Flowers en demonstreerde House of Thol, de Flower Constellations; een tool waarmee je gemakkelijk bloemen kunt schikken met slechts een aantal stelen. Ook de kleurrijke kerstarrangementen op tafel – gecreëerd door arrangeur Pia Klatt – trokken de aandacht en leverden mooie plaatjes op die online gedeeld werden. Kortom, een inspirerende bijeenkomst, maar bovenal een waardevol netwerkmoment voor de kwekers en hun kopers.

Terug

© Waterdrinker 2018 - Website door SMIT. Digitaal vakmanschap

Ornithogalum 'Milky way' XXL Bloem

Kamerplanten
Vanaf € 22,50

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vel lectus eu nulla lobortis finibus.

Vestibulum auctor leo ac risus scelerisque commodo. Curabitur in gravida sapien, non mollis ante.

Bekijk in webshop

Euphorbia stenoclada


Bekijk in webshop

Sansevieria zeylanica


Bekijk in webshop

Lymania


Bekijk in webshop

Ceropegia


Bekijk in webshop

Epiphylum angular


Bekijk in webshop

Rhipsalis ramuloses


Bekijk in webshop

Tillandsia 'Samantha'


Bekijk in webshop