Het Waterdrinker erfgoed

De wortels van Waterdrinker liggen op de markt in Zaandam. Dit is de plek waar oprichter en naamgever Jaap Waterdrinker begon met de handel in bloemen en planten. Binnen korte tijd breidde Jaap zijn marktstal uit tot een plantengroothandel in Aalsmeer. Zijn kracht lag in het feit dat hij altijd kansen zag en ook risico’s durfde te nemen wanneer een ander soms twijfelde. Het familiebedrijf Waterdrinker Aalsmeer was een feit, ruim 45 jaar later blijven familiebanden een belangrijke rode draad binnen het bedrijf. Nog steeds is Waterdrinker een voorloper in de branche, een bedrijf dat bekend staat om zijn lef en innovatieve karakter.

In de afgelopen 45 jaar is Waterdrinker in groot tempo uitgegroeid van lokale plantenhandelaar tot een van de grootste wereldwijde exporteurs en groothandel van bloemen, kamer- en tuinplanten in Nederland. Wij kunnen met recht een merknaam in de branche worden genoemd, het Green Trade Center is een showroom voor de hele sierteeltsector. Het past binnen de visie van Waterdrinker om alle groene wederverkopers te voorzien van een onderscheidend assortiment bloemen en planten. Belangrijkste klantgroepen zijn bloemisten, tuincentra, groothandelaren en grootwinkelbedrijven. Elk segment vraagt om een specifieke aanpak, de toegewijde business units zien service op maat dan ook als een vanzelfsprekendheid.

Bob Moria
Directeur

'In samenwerking met ketenpartners zoeken wij constant naar (nieuwe) mogelijkheden in de markt. Ons doel is om verwachtingen te blijven overtreffen!'

© Waterdrinker 2018 - Website door SMIT. Digitaal vakmanschap

Ornithogalum 'Milky way' XXL Bloem

Kamerplanten
Vanaf € 22,50

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vel lectus eu nulla lobortis finibus.

Vestibulum auctor leo ac risus scelerisque commodo. Curabitur in gravida sapien, non mollis ante.

Bekijk in webshop

Euphorbia stenoclada


Bekijk in webshop

Sansevieria zeylanica


Bekijk in webshop

Lymania


Bekijk in webshop

Ceropegia


Bekijk in webshop

Epiphylum angular


Bekijk in webshop

Rhipsalis ramuloses


Bekijk in webshop

Tillandsia 'Samantha'


Bekijk in webshop