Cookies helpen ons om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Lees hier meer over onze cookies.
Plant universe:  planten, bloemen en accessoires met organische vormen en vergrijsde pasteltinten.
Wat planten je vertellen

Als de natuur kon praten zou het ons iets zeggen als; ‘Hey jij daar! Slow down, ga zitten, neem een slokje water en verwonder je. Het hoeft allemaal niet zo perfect, alles gaat vanzelf weer groeien & bloeien.’ Dat leek ons een mooi uitgangspunt voor de eerste trend van 2023 die helemaal in het teken staat van een rustige start van het jaar. 

Lees verder
Duurzame Bromelia's

De energieprijzen rijzen de pan uit! Massaal zetten we de verwarming uit of veel lager. Goed nieuws: de Bromelia is bij uitstek een plant die wel tegen een koud(er) stootje kan. Een typische easy care plant.

Lees verder
Bijzondere bladtekeningen: dit zijn de mooiste!

We gaan steeds meer waarde hechten aan ons eigen plekje, een echte eyecatcher kan hierdoor absoluut niet ontbreken. Planten met bijzondere bladeren zijn actueler dan ooit. Daarom hebben we de 5 mooiste voor je op een rijtje gezet. 

Lees verder
Kratiste - Dé duurzame klimstok

Sinds deze week is de Kratiste – ’s werelds eerste biogradeerbare klimstok – verkrijgbaar in het Novelty & Specialty assortiment. Na een succesvolle test in november, waarbij de eerste prototypen in het GTC te bewonderen waren, is de klimstok nu klaar om de markt te bestormen!

Lees verder
Top 10 populaire planten!

Nu het voorjaar weer bijna voor de deur staat is het tijd om jullie te inspireren met mooi groen én kleur. Mix & match is de boodschap. Doe dat met verschillende formaten en bladprints. Met deze door ons samengestelde TOP 10 favoriete Waterdrinkers helpen we je op weg.

Lees verder
Van grauw naar groen met deze buitenplanten

Groen maakt blij, zo luidt de bekende hashtag #plantsmakepeoplehappy. Bloemenbureau Holland start daarom de campagne 'Van grauw naar groen' die oproept om te vergroenen in, om en op (!) het huis. Wij selecteerden de mooiste (groenblijvende) buitenplanten. 

Lees verder
Alles over hydroponie

Planten in water laten wortelen en groeien wordt Hydroponie genoemd. De wortels van de plant zijn hierbij zichtbaar, waardoor het er zeer kunstig uitziet wanneer je de plant in een doorzichtige pot zet. Hydroponie is creatief en ook nog eens super makkelijk!

Lees verder