Cookies helpen ons om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Lees hier meer over onze cookies.
Favoriete Moederdag producten: klassiek rood en roze, trendy planten, en prachtige accessoires
Een bloeiende Moederdag

Op Moederdag zetten we onze mama’s eens extra in het zonnetje.  En wat is een betere manier dan alle moeders te bedanken met de mooiste bloemen of planten. Geef daarom een blijk van waardering met een prachtig bloeiend cadeau. Ontdek jouw favoriete, groene Moederdag cadeau in deze blog! 

 

Lees verder
De kleurige en curatieve Curcuma

De exotische Curcumaplant komt oorspronkelijk uit India, Maleisië en Thailand waar ‘ie ook wel bekend staat als de Siamese of Thaise Tulp. Hieronder beschrijven we drie dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over het plantje en het geneeskrachtige kruid dat uit de wortels komt.

Lees verder
Romance | Inspired by English gardens

Deze trend staat helemaal in het teken van de romantiek. De liefdessfeer van vroeger in een hedendaags jasje. Het mag elegant en extravagant. Sprookjesachtig en castle chic. Denk aan imponerende landhuizen en Engelse tuinen vol bloemen, spannende doorkijkjes en knusse zitjes.

Lees verder
Duurzame Bromelia's

De energieprijzen rijzen de pan uit! Massaal zetten we de verwarming uit of veel lager. Goed nieuws: de Bromelia is bij uitstek een plant die wel tegen een koud(er) stootje kan. Een typische easy care plant.

Lees verder
Bijzondere bladtekeningen: dit zijn de mooiste!

We gaan steeds meer waarde hechten aan ons eigen plekje, een echte eyecatcher kan hierdoor absoluut niet ontbreken. Planten met bijzondere bladeren zijn actueler dan ooit. Daarom hebben we de 5 mooiste voor je op een rijtje gezet. 

Lees verder
Kratiste - Dé duurzame klimstok

Sinds deze week is de Kratiste – ’s werelds eerste biogradeerbare klimstok – verkrijgbaar in het Novelty & Specialty assortiment. Na een succesvolle test in november, waarbij de eerste prototypen in het GTC te bewonderen waren, is de klimstok nu klaar om de markt te bestormen!

Lees verder
Alles over hydroponie

Planten in water laten wortelen en groeien wordt Hydroponie genoemd. De wortels van de plant zijn hierbij zichtbaar, waardoor het er zeer kunstig uitziet wanneer je de plant in een doorzichtige pot zet. Hydroponie is creatief en ook nog eens super makkelijk!

Lees verder