Cookies helpen ons om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Lees hier meer over onze cookies.
Nieuwe zomercollectie!

Deze zomer draait meer dan ooit om kleur, héél véél kleur. Het mag nog zonniger en vrolijker dan het jaar ervoor. Beige is passé en minimalistisch is boring.

Lees verder
Dit zijn de leukste Moederdag cadeaus!
Dit zijn de leukste Moederdag cadeaus!
Het is weer bijna Moederdag, tijd om alles in huis te halen om alle soorten moeders weer in het zonnetje te zetten! Daarom hebben wij de mooiste planten & accessoires op een rijtje gezet.
Lees verder
Vintage planten
Vintage revival

Vintage is ook dit jaar weer wat de klok slaat. En dat is niet alleen nostalgisch, maar vooral ook duurzaam. Vanaf dit weekend staat daarom het GTC volop in het teken van vintage revival; binnen deze trend gaan we terug in de tijd met een eigentijdse flair.

Lees verder
Ode to green
ODE TO GREEN | Connect with nature

Groen in al zijn natuurlijke verschijningsvormen maakt ook dit jaar weer volop onderdeel uit van elke huiskamer en buitenruimte. En dan bedoelen we niet alleen planten, maar zeker ook op interieurgebied. 

Lees verder
Country love | Unplug & feel the nature

De country love trend omarmt eenvoud, puurheid en een diepe waardering voor de natuur te midden van modernisering. Deze tijdloze trend wordt vertaald in keramiek, riet en kleurrijke stoffen met authentieke bloemenprints, en is een must-have voor deze nazomer. Ontdek de mooiste producten onderaan de blog of bezoek ons Green Trade Center en laat je inspireren.

Lees verder
Mimesis orchids x A Fish named Fred
Fred goes Brazil

Twee merken van Hollandse bodem met een drive om te verbinden, verrassen en inspireren. De één met orchideeën en de ander met kleding. Samen hebben zij nu iets bijzonders gecreëerd! Namelijk, een orchidee met een vleugje Fred en een kledinglijn met een vleugje Mimesis Orchids.

Lees verder
De kleurige en curatieve Curcuma

De exotische Curcumaplant komt oorspronkelijk uit India, Maleisië en Thailand waar ‘ie ook wel bekend staat als de Siamese of Thaise Tulp. Hieronder beschrijven we drie dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over het plantje en het geneeskrachtige kruid dat uit de wortels komt.

Lees verder