Geachte klant, wegens onderhoud zal de webshop op vrijdag 29 september van 18:00 uur tot 20:30 uur gesloten zijn. Onze excuses voor het ongemak.
 
Geachte klant, wegens onderhoud zal de webshop op vrijdag 29 september van 18:00 uur tot 20:30 uur gesloten zijn. Onze excuses voor het ongemak.
 
Cookies helpen ons om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Lees hier meer over onze cookies.
Country love | Unplug & feel the nature

De country love trend omarmt eenvoud, puurheid en een diepe waardering voor de natuur te midden van modernisering. Deze tijdloze trend wordt vertaald in keramiek, riet en kleurrijke stoffen met authentieke bloemenprints, en is een must-have voor deze nazomer. Ontdek de mooiste producten onderaan de blog of bezoek ons Green Trade Center en laat je inspireren.

Lees verder
Mimesis orchids x A Fish named Fred
Fred goes Brazil

Twee merken van Hollandse bodem met een drive om te verbinden, verrassen en inspireren. De één met orchideeën en de ander met kleding. Samen hebben zij nu iets bijzonders gecreëerd! Namelijk, een orchidee met een vleugje Fred en een kledinglijn met een vleugje Mimesis Orchids.

Lees verder
De kleurige en curatieve Curcuma

De exotische Curcumaplant komt oorspronkelijk uit India, Maleisië en Thailand waar ‘ie ook wel bekend staat als de Siamese of Thaise Tulp. Hieronder beschrijven we drie dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over het plantje en het geneeskrachtige kruid dat uit de wortels komt.

Lees verder
Romance | Inspired by English gardens

Deze trend staat helemaal in het teken van de romantiek. De liefdessfeer van vroeger in een hedendaags jasje. Het mag elegant en extravagant. Sprookjesachtig en castle chic. Denk aan imponerende landhuizen en Engelse tuinen vol bloemen, spannende doorkijkjes en knusse zitjes.

Lees verder
Duurzame Bromelia's

De energieprijzen rijzen de pan uit! Massaal zetten we de verwarming uit of veel lager. Goed nieuws: de Bromelia is bij uitstek een plant die wel tegen een koud(er) stootje kan. Een typische easy care plant.

Lees verder
Bijzondere bladtekeningen: dit zijn de mooiste!

We gaan steeds meer waarde hechten aan ons eigen plekje, een echte eyecatcher kan hierdoor absoluut niet ontbreken. Planten met bijzondere bladeren zijn actueler dan ooit. Daarom hebben we de 5 mooiste voor je op een rijtje gezet. 

Lees verder
Kratiste - Dé duurzame klimstok

Sinds deze week is de Kratiste – ’s werelds eerste biogradeerbare klimstok – verkrijgbaar in het Novelty & Specialty assortiment. Na een succesvolle test in november, waarbij de eerste prototypen in het GTC te bewonderen waren, is de klimstok nu klaar om de markt te bestormen!

Lees verder
Alles over hydroponie

Planten in water laten wortelen en groeien wordt Hydroponie genoemd. De wortels van de plant zijn hierbij zichtbaar, waardoor het er zeer kunstig uitziet wanneer je de plant in een doorzichtige pot zet. Hydroponie is creatief en ook nog eens super makkelijk!

Lees verder