Cookies helpen ons om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Lees hier meer over onze cookies.

De mooiste en meest onderscheidende planten, bloemen en accessoires voor de groothandel en buitenlandse bloemist – door heel Europa bezorgd

  • 25,000 m2 planten, bloemen en accessoires
  • Gemakkelijk fysiek & online inkopen
  • Uniek assortiment; volop novelties en specialties

De mooiste en meest onderscheidende planten, bloemen en accessoires voor de groothandel en buitenlandse bloemist – door heel Europa bezorgd

Inschrijven als klant
Lees meer

Ontdek wat Waterdrinker voor u kan betekenen

Uw (online) partner
Bent u als planten- of bloemengroothandel op zoek naar een exporteur en online partner? Dan bent u bij Waterdrinker aan het juiste adres! Als klant profiteert u namelijk niet alleen van ons uitgebreide assortiment maar ook van de voordelen die wij bieden met ons e-commerce platform. Via onze sub-webshops kunt u het complete assortiment van Waterdrinker onder uw eigen naam of die van ons voeren. Zo heeft u geen voorraadrisico en hoeft u niet te investeren in een eigen webshop. Ook bieden we marketingadvies en denken we graag mee in de mogelijkheden om uw online business te vergroten.
One stop shopping
Na uw inschrijving krijgt u toegang tot onze webshop. U vindt er planten, bloemen en accessoires, overzichtelijk onder één knop. Wij laten u graag profiteren van onze unieke kracht: het breedste en diepste assortiment van Europa! Van bijzondere novelties en specialties tot commerciële seizoenproducten. U ontvangt wekelijks de beste prijspromo’s met de juiste producten van dat moment. Combineer bijzondere planten met schitterende bloemen, trendy potten en stijlvolle accessoires. Bestelt u planten én bloemen? Dan wordt uw bestelling gecombineerd naar u vervoerd. Wij leveren door heel Europa.
Verser dan vers
Onze bloemen komen rechtstreeks van de kweker/leverancier waardoor wij garant kunnen staan voor de beste kwaliteit en de mooiste, meest verse bloemen. Bij Waterdrinker kunt u terecht voor grote én kleine orders en kunt u bestellen tot op de dag van vertrek. Aanvullend bieden we logistieke services waaronder KOA en FloraMondo.

Ontdek wat Waterdrinker voor u kan betekenen

HOE WERKT KLANT WORDEN?

1. Vul het formulier in
Ons digitale aanmeldformulier leidt u gemakkelijk door het inschrijfproces heen, zo krijgen wij alle benodigde informatie in één keer binnen.
2. Wij gaan aan de slag
Zodra wij uw aanmelding ontvangen gaan wij voor u aan de slag en nemen wij contact met u op om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.
3. Inkopen maar!
Is alle informatie verwerkt, dan ontvangt u van ons uw inloggegevens voor de webshop en kunt u uw keuzes maken uit ons prachtige assortiment.

Heeft u vragen? Ons team staat voor u klaar!

Neem contact op