Cookies helpen ons om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Lees hier meer over onze cookies.

De mooiste en meest onderscheidende planten en bloemen voor uw tuincentrum

  • 25,000 m2 planten, bloemen en accessoires
  • Gemakkelijk fysiek & online inkopen
  • Uniek assortiment; volop novelties en specialties

De mooiste en meest onderscheidende planten en bloemen voor uw tuincentrum

Inschrijven als klant
Lees meer

Ontdek wat Waterdrinker voor u kan betekenen

Uw groene business partner
Wij helpen u graag bij het samenstellen van het meest geschikte assortiment voor uw tuincentrum. Dankzij onze productspecialisten en brede kennis van de afzetmarkt kunnen wij u niet alleen adviseren op productniveau, we kunnen u ook helpen bij het maken van keuzes op het gebied van tafelinvulling en routing. Of het nu gaat om het ontwikkelen van verkoopconcepten of het bedenken van thema’s bij seizoensgebonden producten, wij denken altijd vooruit, bieden persoonlijk contact en zorgen wekelijks voor actuele en scherpe aanbiedingen op maat! 
Compleet assortiment
Bij Waterdrinker profiteert u van een compleet en uniek assortiment. Onze inkooporganisaties in Duitsland en Denemarken stellen ons in staat om onderscheidende Duitse en Deense handel te voeren. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk aan kwekers en veredelaars die regelmatig exclusief voor ons producten cultiveren en veredelen. Onze planten zijn beschikbaar in grote én kleine potmaten en kunnen ook kleinschalig worden uitgeleverd. Dat geldt ook voor onze snijbloemen, die vers van de kweker komen. Bestellen kan van maandag t/m vrijdag en is mogelijk tot op de dag van vertrek.
Green Trade Center
Met een oppervlakte van 25.000 m2 is het Waterdrinker Green Trade Center (GTC) het grootste groen gerelateerde inkoopcentrum van Europa. Hier brengen wij meer dan 9.000 verschillende soorten kamerplanten, tuinplanten, boomkwekerij artikelen, bloemen en toonaangevende merken potten en accessoires samen op één centrale plek. Bent u geïnteresseerd in novelties en specialties? Neem dan zeker een kijkje op ons noviteitenplein en ontdek het nieuwste aanbod. Winkelt u liever online? Het volledige assortiment is ook terug te vinden in onze moderne webshop.

Hoe werkt klant worden?

1. Vul het formulier in
Ons digitale aanmeldformulier leidt u gemakkelijk door het inschrijfproces heen, zo krijgen wij alle benodigde informatie in één keer binnen.
2. Wij gaan aan de slag
Zodra wij uw aanmelding ontvangen gaan wij voor u aan de slag en nemen wij contact met u op om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.
3. Inkopen maar!
Is alle informatie verwerkt, dan ontvangt u van ons uw inloggegevens voor de webshop en kunt u uw keuzes maken uit ons prachtige assortiment.

Heeft u vragen? Ons team staat voor u klaar!

Neem contact op