Cookies helpen ons om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Lees hier meer over onze cookies.

De mooiste en meest onderscheidende planten en bloemen voor de Nederlandse bloemist

  • 25,000 m2 planten, bloemen en accessoires
  • Gemakkelijk fysiek & online inkopen
  • Uniek assortiment; volop novelties en specialties

De mooiste en meest onderscheidende planten en bloemen voor de Nederlandse bloemist

Inschrijven als klant
Lees meer

Ontdek wat Waterdrinker voor u kan betekenen

Onderscheidend assortiment

Waterdrinker is dé groothandel voor groene professionals. Wij laten u graag meeprofiteren van onze unieke kracht: het breedste en diepste assortiment van Europa! Wij bieden meer dan 9.000 verschillende soorten kamerplanten, tuinplanten, boomkwekerij artikelen, bloemen, potten en accessoires. Van bijzondere noviteiten en specialiteiten tot commerciële seizoenproducten; bij ons vindt u altijd een onderscheidend en actueel aanbod. Green Trade Center

Met een oppervlakte van 25.000 m2 is het Waterdrinker Green Trade Center (GTC) het grootste groen gerelateerde inkoopcentrum van Europa. De unieke producten en inspiratievolle presentaties sluiten perfect aan bij de behoeften van de consument en stellen u in staat om al uw benodigdheden in één keer op één centrale plek te kopen. Combineer binnen- en buitenplanten met verse snijbloemen, trendy keramiek, betoverende droogbloemen en stijlvolle vazen. Winkelt u liever online? U vindt ons volledige assortiment overzichtelijk in onze webshop. Dobbeflowers - snijbloemen & decoratie

Van biologisch geteelde tulpen tot rozen uit Ecuador, bij Dobbeflowers vindt u altijd iets bijzonders. Eigenaar Patrick heeft veel ervaring met het aankleden van bruiloften en evenementen en kan u op dat vlak perfect ondersteunen. Als Nederlandse bloemist kunt u fysiek inkopen in het GTC of online via: shop.dobbeflowers.nl Buitenlandse bloemisten en groothandelaren verwijzen wij graag naar: flowers.waterdrinker.nl Onder de tegel ‘Groothandel’ vindt u meer informatie.

HOE WERKT KLANT WORDEN?

1. Vul het formulier in
Ons digitale aanmeldformulier leidt u gemakkelijk door het inschrijfproces heen, zo krijgen wij alle benodigde informatie in één keer binnen.
2. Wij gaan aan de slag
Zodra wij uw aanmelding ontvangen gaan wij voor u aan de slag en nemen wij contact met u op om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.
3. Inkopen maar!
Is alle informatie verwerkt dan ontvangt u van ons uw inloggegevens voor de webshop en kunt u uw keuzes maken uit ons prachtige assortiment!

Heeft u vragen? Ons team staat voor u klaar!

Neem contact op