Cookies helpen ons om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Lees hier meer over onze cookies.

De mooiste en meest onderscheidende bloemen, planten en accessoires voor groene professionals.

  • 25,000 m2 planten, bloemen en accessoires
  • Gemakkelijk fysiek & online inkopen
  • Uniek assortiment; volop novelties en specialties

De mooiste en meest onderscheidende bloemen, planten en accessoires voor groene professionals.

Inschrijven als klant
Lees meer

Dit hebben wij u te bieden

Onderscheidend assortiment
Van de mooiste en meest onderscheidende versproducten tot alles wat u nodig heeft om bloemen en planten goed te verkopen. Wij doen er alles aan u mee te laten profiteren van onze unieke kracht: het breedste en diepste assortiment van Europa, waaronder noviteiten, bijzondere en exclusieve producten. Altijd op voorraad!
Fysiek en online
Inkopen kan in ons Green Trade Center maar, vanaf een minimum bestelbedrag van €1.250 per order, ook heel gemakkelijk via onze webshop waar het volledige assortiment te koop is. Bloemen en planten worden gecombineerd naar u vervoerd en tot in de winkel geleverd. De bloemen die u online bestelt, worden zo kort mogelijk voor het moment van afsturen bij de kweker gesneden. Verser kan dus niet!
Green Trade Center (GTC)
In ons GTC brengen wij meer dan 9.000 verschillende soorten kamer- en tuinplanten, boomkwekerij artikelen, bloemen en toonaangevende merken potten en accessoires samen op één centrale plek. De inspirerende presentaties en unieke producten sluiten perfect aan bij de behoeften van de consument en geven u alle handvatten hen aan te zetten tot het kopen van meer bloemen en planten.

HOE WERKT KLANT WORDEN?

1. Vul het formulier in
Ons digitale aanmeldformulier leidt u gemakkelijk door het inschrijfproces heen, zo krijgen wij alle benodigde informatie in één keer binnen.
2. Wij gaan aan de slag
Zodra wij uw aanmelding ontvangen gaan wij voor u aan de slag en nemen wij contact met u op om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.
3. Inkopen maar!
Is alle informatie verwerkt dan ontvangt u van ons uw inloggegevens voor de webshop en kunt u uw keuzes maken uit ons prachtige assortiment!

Heeft u vragen? Ons team staat voor u klaar!

Neem contact op